Orari i ligjëratave
Gazetari_BA dhe MA_orari i ligjeratave_SV_2024
Publikuar me: 14/02/2024 Shkarko
Gjermanishtja si gjuhe e huaj _MA_orari i ligjeratave_SV_2024
Publikuar me: 14/02/2024 Shkarko
Gjuhe dhe letersi frenge_BA_orari i ligjeratave_SV_2024
Publikuar me: 14/02/2024 Shkarko
Ballkanistike_BA_orari i ligjeratave_SV_2024
Publikuar me: 14/02/2024 Shkarko
Gjuhe dhe letersi gjermane_MA_orari i ligjeratave_SV_2024
Publikuar me: 14/02/2024 Shkarko
Gjuhe dhe letersi turke_BA_orari i ligjeratave_SV_2024
Publikuar me: 14/02/2024 Shkarko
Orientalistike_BA_orari i ligjeratave_SV_2024
Publikuar me: 14/02/2024 Shkarko
Classroom Schedule Summer 23_24
Publikuar me: 20/02/2024 Shkarko
Letersi shqipe, Orari i mesimit (MA), sem. veror, 2023- 2024
Publikuar me: 20/02/2024 Shkarko
Summer 23_24 BA
Publikuar me: 20/02/2024 Shkarko
Summer 23_24 MA
Publikuar me: 20/02/2024 Shkarko
Gjuhe shqipe_orari i ligjeratave_BA dhe MA_SV_2024
Publikuar me: 22/02/2024 Shkarko
Gjuhe dhe letersi gjermane_BA_Orari SV 2023-24
Publikuar me: 05/03/2024 Shkarko
Letersi shqipe, Orari i mesimit (BA), sem. veror - 2023 - 2024
Publikuar me: 05/03/2024 Shkarko