• Mirë se vini në Fakultetin e Filologjisë

    Me traditë dhe përvojë të konsiderueshme.

NJOFTIM

 Njoftohen studentët e rregullt dhe me korrespondencë të të gjitha degëve të Fakultetit të Filologjisë, se nga dt. 13.05.2019 deri më 17.05.2019, do të jetë i hapur SEMS, për regjistrim të sem...

Më shumë

Në kuadër të lëndës Përkthim joletrar

 Nën udhëheqjen e profesoreshës së ushtrimeve të lëndës Përkthim joletrar, Zinaide Gruda, studentët e vitit të tretë të degës së Gjuhës dhe Letërsisë Angleze kanë përgatitur ushqimet recetat e...

Më shumë

NJOFTIM

 Njoftohen studentët dhe profesorët e Fakultetit të Filologjisë se të enjten, më 2 maj 2019, në orën 11:00, në sallën "Idriz Ajeti" do të mbajë ligjëratë Elias Bierdel, një nga gazet...

Më shumë

Hapet Thirrja për Bursa në Programin Erasmus+ në Universitetin e Karlit në Pragë të Çekisë

 Universiteti i Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’, Fakulteti i Filologjisë hap thirrjen për aplikim për bursa për mobilitete të studentëve për semestrin dimëror në Univers...

Më shumë

Njoftim nga Këshilli i studentëve të Fakultetit të Filologjisë

Fakulteti i Filologjisë organizon edhe këtë vit Absolventiadën që do të mbahet me datën 02.05.2019 në Restaurant Fabend.
Shitja e biletave bëhet cdo ditë deri me datën 02 Maj 2019 nga ora 09...

Më shumë