Orari i provimeve
Orari i provimeve-MA - Orientalistikë afati i prillit,2022
Publikuar me: 06/04/2022 Shkarko
Gazetari-Orari i provimeve-Afati Prill 2022
Publikuar me: 07/04/2022 Shkarko
Gjuhë gjermane-Afati i provimeve_BA- prill 2022
Publikuar me: 06/04/2022 Shkarko
Gjuhë gjermane-Afati i provimeve_MA- prill 2022
Publikuar me: 06/04/2022 Shkarko
Gjuhë gjermane-Afati i provimeve_MA_DaF-prill 2022
Publikuar me: 06/04/2022 Shkarko
Ballkanistikë-Orari i provimeve Prill 2022
Publikuar me: 05/04/2022 Shkarko
Gjuhë frenge-Orari i provimeve (MA) Prill 2022
Publikuar me: 05/04/2022 Shkarko
Gjuhë frenge-Orari i provimeve (BA) Prill 2022
Publikuar me: 05/04/2022 Shkarko
Letersi shqipe - Orari i provimeve, Prill 2022 (BA)
Publikuar me: 05/04/2022 Shkarko
Letersi shqipe - Orari i provimeve, Prill 2022 (MA)
Publikuar me: 05/04/2022 Shkarko
Orari i provimeve-BA - Orientalistikë afati i Prillit,2022
Publikuar me: 06/04/2022 Shkarko
Gjuhës dhe letërsisë angleze-Orari i provimeve(BA)Prill 2022
Publikuar me: 06/04/2022 Shkarko
Gjuhës dhe letërsisë angleze-Orari i provimeve(MA)Prill 2022
Publikuar me: 06/04/2022 Shkarko
Gjuhë shqipe-Orari i provimeve,(BA-MA) Prill 2022
Publikuar me: 06/04/2022 Shkarko
Gjuhë turke - Orari i provimeve, Prill 2022
Publikuar me: 05/04/2022 Shkarko