Prof. Dr. Lindita Sejdiu-Rugova

Prof. Dr. Lindita Sejdiu-Rugova

Dekane e Fakultetit të Filologjisë

Nr.kontaktues:

+383 38 222 800

Të jesh pjesë e Filologjisë në UP është të jesh pjesë e kapitullit më të rëndësishëm të historisë së Kosovës, e kohës kur gjyshërit dhe prindërit tuaj kërkonin shkollim universitar. Të jesh pjesë e Filologjisë është të jesh pjesë e së tashmes dhe e ndryshimeve të mëdha nëpër të cilat po kalojmë si shoqëri. Të jesh pjesë e Filologjisë në UP është ta krijosh një të ardhme tënden duke qenë pjesë e shumë programeve dhe mundësive të panumërta të shkëmbimit ndërkombëtar. Berlini, Poznanji, Torunji, Venecie, Frajburgu, Kopenhaga, Praga e Zagrebi janë vetëm disa nga partnerët tanë të dëshmuar në këtë rrugëtim.
Të jesh pjesë e Fakultetit të Filologjisë është të jesh pjesë e elitës shkencore, artistike dhe kulturore të vendit tënd të njohur botërisht.

CV