Punëtori dhe Takim letrar të organizuar nga Qendra universitare Frankofone

05 Maj 2022
SHARE

Në kuadër të projektit : Përkthimi : aktivitet gjuhësor, didaktik dhe kulturor – dje më 4 maj 2022, është mbajtur punëtori për studentë me shkrimtarë dhe përkthyes dhe takim letrar

me shkrimtarin  nga Belgjika, Z. Skender SHERIFI, një shqiptar frankofon, përkthyes, gazetar, autor i disa koleksioneve me poezi të botuara në frëngjisht dhe në shqip.