8 Marsi, shënohet në Filologji

08 Mars 2022
SHARE

Sot për nder të 8 marsit, ditës së gruas Këshilli Studentor organizoi aktivitetin: Bashkëbisedim me dekanen e Fakultetit të Filologjisë.

Këshilli Studentor falenderon dekanen, për kohën dhe vullnetin e saj, që në këtë ditë të rëndësishme të na nderojë me prezencen e saj dhe të kontribojë për avancimin e pozitës së gruas në shoqëri.