Sesion informues: Të studiosh dhe të hulumtosh në Austri dhe Gjermani

13 Dhjetor 2022
SHARE

Të mërkuren, më 14 dhjetor 2022, prej orës 16:30, në sallën "Idriz Ajeti" në Fakultetin e Filologjisë, OeAD dhe DAAD do të mbajnë një event informues rreth bursave dhe programeve për studime dhe hulumtime në Austri dhe Gjermani.

Në linkun e mëposhtëm e gjeni eventin në Facebook.

https://www.facebook.com/events/538259514829881