Fillon kursi i gjuhes japoneze në Qendrën e gjuhëve

01 Mars 2024
SHARE

Gjuha dhe kultura japoneze në Fakultetin e Filologjisë

Gjuha japoneze konsiderohet si një prej gjuhëve më të vështira dhe më sfiduese për ta

mësuar.

Është unike dhe interesante, dhe jo shumë kosovarë e flasin.

Ofrimi i mësimit të gjuhës dhe të kulturës japoneze nga Asociacioni i Miqësisë Kosovare

Japoneze, në bashkëpunim me Qendrën e Gjuhëve në Fakultetin e Filologjisë krijon mundësi

të mirë për të studiuar në Japoni. Poashtu, rrit mundësinë që të jeni pjesë e rrjetit të bizneseve

japoneze.

Mësimi i gjuhës dhe i kulturës japoneze do të zgjasë rreth 4 muaj dhe do të mbahet nga

profesoresha nga Japonia, me përvojë shumëvjeçare në ligjërim.

Ju ftojmë në sesionin informues të enjten, më 7 mars 2024 në orën 14 në sallën Idriz Ajeti në

Fakultetin e Filologjisë.

  

 

Linku për aplikim për kursin e gjuhës japoeneze për studentë të UP-se: kliko ketu

 

Linku për aplikim për kursin e gjuhës japoeneze për qytetarë: kliko ketu