Në Qendrën e Gjuhëve në Fakultetin e Filologjisë do të rifillojnë së shpejti kurset e italishtes!

14 Shtator 2022
SHARE

 

21 shtator 2022, e mërkurë,  në orën 17:00, në sallën “Idriz Ajeti” (në katin e parë të Fakultetit të Filologjisë të Universitetit  të Prishtinës “Hasan Prishtina”) mbahet takimi i parë për kursin e gjuhës italiane me lektoren e italishtes, znj. Raffaella Ritucci.

Ky takim i parë ka për qëllim njohjen me njëri-tjetrin e caktimin e orarit të mësimit. Kursi është i hapur për të gjithë që janë të interesuar të mësojnë gjuhën italiane si dhe për tërë stafin e UP-së.

Jeni të mirëseardhur!

Un caro saluto e a presto,

Raffaella Ritucci

__________________________________________________________________________

A breve riprendono i corsi di Italiano al Centro Linguistico, Facoltà di Filologia!

Ci incontriamo tutte/i in presenza

- mercoledì 21 settembre alle h 17 nell'aula "Idriz Ajeti", al primo piano della Facoltà di Filologia dell'Università "Hasan Pristhina"

Ci saluteremo e individueremo insieme contenuti e orari dei corsi, aperti a universitari e ad esterni, che inizieranno ad ottobre. Sono caldamente invitate a partecipare a questo incontro tutte le persone potenzialmente interessate .

Un caro saluto e a presto,

Raffaella Ritucci

______________________________________________________________________________

Italian courses will soon start again at the Language Centre, Faculty of Philology!

We all meet in person

- on Wednesday 21 September at 5 p.m. in the "Idriz Ajeti" hall, on the first floor of the Faculty of Philology of the University "Hasan Pristhina".

We will welcome each other and agree on contents and timetables of the classes, open to university members and externals, which will begin in October. All potentially interested persons are warmly invited to attend this meeting.

Un caro saluto e a presto,

Raffaella Ritucci