Njoftim për mbajtjen e provimeve diferenciale master: Afati i Qershorit

28 Qershor 2022
SHARE

Njoftohen kandidatët që provimet diferenciale për nivelin master do të ju nënshtrohen në datat si në vijim:

 

  • Programi Letërsi shqipe data 04/07/2022 ora 10:00,
  • Programi Gjuhë dhe letërsi gjermane data 04/07/2022 ora 10:00,
  • Programi Gjuhë shqipe data 06/07/2022  ora 10:00.

Kandidatët të cilët do të ju nënshtrohen provimeve diferenciale të lajmërohen tek shërbimi i studentëve master.