NJOFTIM

01 Qershor 2022
SHARE

Njoftohen studentët e Fakultetit të Filologjisë, se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve për afatin e qershorit pë vitin akademik 2021/22, prej datës 01 deri me 08 qershor 2022, në ora 16:00.

 

Lidhur me datën e mbajtjes së provimeve do të njoftoheni ndërkohë, secili departament do të shpallë oraret e provimeve në ueb faqen e fakultetit dhe tabelen  e shpalljeve.

 

 

Luten studentët që ta respektojnë afatin për paraqitjen e provimeve!

 

p.s. Të gjithë studentët që planifikojnë  të diplomojnë në këtë afat, duhet të lajmrohen në Shërbimin e Studentëve së paku dy javë para datë së diplomimit.

 

 

 

Prishtinë, më 01.06.2022                                                                                                                               Shërbimi i Studentëve