Të dashur studentë

14 Shkurt 2022
SHARE

Mësimi në semestrin veror fillon më 16 shkurt  në formë fizike. 

Të premten, më 18 shkurt 2022 mbahet provimi pranues nga gjuha angleze në orēn 15 në studimet e doktoratës dhe pas orës 14 sallat e mësimit në fakultet do të jenë të zëna me kandidatë që i nënshtrohen këtij provimi. 

Mësimi që është paraparë të mbahet të premten pas orës 14 do të mbahet një ditē tjetër, në konsultim me profesorët e lëndëve.

Ju falënderojmë për mirëkuptimin!