NJOFTIM

21 Maj 2024
SHARE

 

Njoftojmë të interesuarit se MA Arta Hallaçi, me datën 29. 05. 2024 (e mërkurë ), në orën 13:00, në sallën e dekanatit të Fakultetit të Filologjisë, mbron punimin e doktoratës, me titull: “ Kontrollimi narrativ strategjik në veprat letrare tradicionale dhe moderne ”.

 

Mentor i kandidates dhe punimit të doktoratës është  prof. dr. Muhamet Hamiti.

Mbrojtja e punimit të doktoratës është publike dhe bëhet para komisionit:

 

1. Prof. dr. Lindita Tahiri, kryetare,

2. Prof. dr. Nysret Krasniqi, anëtar dhe

3. Prof. dr. Dhurata Shehri, anëtare.

Prishtinë, 20. 05. 2024

 

       

                                                                                            D E K A N A T I