NJOFTIM

03 Qershor 2024
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Filologjisë se, paraqitja e provimeve për afatin e qershorit bëhet nga 03.06.2024 deri me datë 10.06.2024 në ora 16:00, ndërsa për ta paraqitur provimin e diplomës, SEMS do të jetë i hapur nga data 01.07.2024 - 05.07.2024.

 

Ndërsa afatin për paraqitjen e provimeve për afatin e shtatorit 2024, bëhet nga data 19.08.2024 deri me 01.09.2024. Kurse paraqitja për provimin e diplomës bëhet nga data 01.09.2024 - 05.09.2024 dhe nga 05.09.2024 deri me 10.09.2024, në ora 16:00.

 

 

Luten të gjithë studentët të cilët planifikojnë të diplomojnë në këtë afat, të lajmërohen në Shërbimin e Studentëve së paku një javë para diplomimi, që të verifikohet dosja.

 

 

 

   

                                                                          Shërbimi i Studentëve