Spring Break Project

19 Mars 2021
SHARE

Kompania "GJIRAFA", është në kërkim të studentëve të motivuar, të cilët e zotërojnë mirë gjuhën angleze, e të cilët dëshirojnë të bashkohen si përkthyes në projektin pranveror të ekipit: E-Commerce!

Studentët të cilët do të kenë fatin të përzgjidhen në këtë rol do të angazhohen ne përkthimin e produkteve nga anglishtja në gjuhën shqipe.

DETAJET e projektit:

Kohëzgjatja e projektit: 1 Prill 2021 - 31 Maj 2021

Studentët do të kenë mundësin të punojnë në orar fleksibël dhe nga kudo dhe në çdo kohë.

Punë me pagesë!

Të gjithë aplikantët e interesuar, luten te dërgojnë CV-të e tyre në: [email protected]

Duke specifikuar në subjektin e e-mail-it: "Emrin dhe Mbiemrin - Translator"

Për më shumë informata mos hezitoni të kontaktoni në:

e-mail: [email protected]

Tel. +383 46 123 502