Njoftimi për vazhdimin e paraqitjes së provimeve për afatin e prillit 2023!

18 Prill 2023
SHARE

Dekanati i Fakultetit të Filologjisë duke u bazuar në kërkesat e shumta të studentëve dhe kërkesat e Këshillit të Studentëve, vazhdon afatin për paraqitjen e provimeve për afatin e prillit 2023 nga ora 12:00 deri në ora 16:00, dt 18/04/2023.

Prishtinë, më 18.04.2023