Njoftim për vazhdimin e afatit për regjistrimin e semestrave për vitit akademik 2021/22

01 Mars 2022
SHARE

Njoftohen studentët e të gjitha niveleve të studimeve (Ba, Ma dhe PhD) se afati për regjistrim të semestrave  për vitin akademik 2021/22  vazhdohet do të jetë i hapur  deri më datë 04.03.2022, në orën 16:00.