Njoftim për paraqitjen e provimeve në  afatin e qershorit 2021

02 Qershor 2021
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Filologjisë se, paraqitja e provimeve për  afatin qershorit 2021 bëhet nga 02.06.2021 deri me 09.06.2021, në ora 16:00. Luten të gjithë studentët që ta respektojnë afatin për paraqitjen e provimeve.

Studentët që kanë problem ose paçartësi në procesin e paraqitjes së provimeve, atëhërë ju lutemi që të drejtoheni te Shërbimi i Studentëve: te zyrtarët përkatës, apo te zyrtari i IT-së.

Luten të gjithë studentët absolventë të cilët e kanë ndërmend të diplomojnë në afatin e qershorit, të lajmrohen në Shërbimin e Studentëve për t’i verifikuar provimet dhe për ta kompletuar dosjen, në mënyrë që paiseni në kohë me çertifikatë dhe diplomë.

 

 

 

                                                                                                                                                               DEKANATI