NJOFTIM

12 Qershor 2024
SHARE

Njoftojmë të interesuarit se MA Herolinda Bylykbashi, me datën 20. 06. 2024 (e enjte ), në orën 13:30, në sallën e dekanatit të Fakultetit të Filologjisë, mbron punimin e doktoratës, me titull:Klauzat që përmbajnë pyetje të hapura në anglishten dhe në shqipen (analizë kontrastive) ”.

 

 

Mentore e kandidates dhe punimit të doktoratës është  prof. dr. Lindita Rugova.

Mbrojtja e punimit të doktoratës është publike dhe bëhet para komisionit:

 

1. Prof. dr. Shykrane Gërmizaj, kryetare,

2. Prof. ass. dr. Bahri Koskoviku, anëtar dhe

3. Prof. asoc. dr. Rozana Rushiti, anëtare.

 

Prishtinë, 12. 06. 2024

 

       

                                                                                         D E K A N A T I