NJOFTIM

14 Janar 2022
SHARE

    Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Filologjisë se:

 

1. Hapet SEMS - afati për regjistrimin e semestrave (dimëror dhe veror të vitit akademik 2021/22 dhe kryerjes së obligimeve të mbetura nga vitet paraprake) për studentët e tri niveleve të studimeve.

2. Afati i regjistrimit të semestrave do të jetë i hapur nga data 14.01.2022 deri më datë 28.2.2022.

 

 

 

                                                                                                                                             DEKANATI