Tetori Rozë - Kanceri i gjirit (konferencë)

24 Tetor 2022
SHARE

 Federata e mjekëve shqiptarë në Evropë (AMFE) - Kosovë në bashkëpunim me dekanen e Fakultetit të Filologjisë, prof.dr. Lindita Rugova, organizojnë konferencë për sensibilizimin dhe vetëdijësimin në luftë kundër kancerit të gjirit.

Vendi: Salla "Idriz Ajeti", ora: 16:00, më 26 tetor 2022.

Për më shumë detaje, shih agjendën dhe posterin e konferencës.

Ju mirëpresim!

Agjenda