Exam schedule
Afati i Qershorit-Gjuhë shqipe-Baçelor-Master 2021
Publikuar me: 02/06/2021 Shkarko
Afati i provimeve_BA_qershor 2021 (1) (1)
Publikuar me: 02/06/2021 Shkarko
Afati i provimeve_BA_qershor 2021 (1) (1)
Publikuar me: 02/06/2021 Shkarko
ORAR I PROVIMEVE, QERSHOR 2021 (2)
Publikuar me: 02/06/2021 Shkarko
Afati i provimeve_BA_qershor 2021 (1) (1)
Publikuar me: 02/06/2021 Shkarko
Afati i Qershorit-Gjuhë gjermane-Master 2021
Publikuar me: 02/06/2021 Shkarko
Afati i provimeve_BA_qershor 2021 (1) (1)
Publikuar me: 02/06/2021 Shkarko
Afati i Qershorit-Gjuhë shqipe-Baçelor-Master 2021
Publikuar me: 02/06/2021 Shkarko
DEPARTAMENTI I GJUHËS DHE LETËRSISË GJERMANE-ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 (BA)
Publikuar me: 11/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI MASTER “GJUHË DHE LETËRSI GJERMANE”
Publikuar me: 11/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI MASTER “GJERMANISHTJA SI GJUHË E HUAJ”
Publikuar me: 11/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI I GJUHËS DHE LETËRSISE ANGLEZE- (MA)
Publikuar me: 11/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI I GJUHËS DHE LETËRSISE ANGLEZE- (BA)
Publikuar me: 11/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI I GJUHËS DHE LETËRSISË TURKE
Publikuar me: 11/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI I GJUHËS SHQIPE - BA DHE MA
Publikuar me: 11/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI I GJUHËS DHE LETËRSI FRËNGE
Publikuar me: 11/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI I GAZETARI
Publikuar me: 14/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I NËNTORIT 2022 - PROGRAMI ORIENTALISTIKË
Publikuar me: 14/11/2022 Shkarko
Letersi Shqipe, orari i provimeve, nentor 2022
Publikuar me: 14/11/2022 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE – AFATI I JANARIT 2023 - PROGRAMI ORIENTALISTIKË
Publikuar me: 05/01/2023 Shkarko
Letersi shqipe - Orari i provimeve, Janar - Shkurt 2023 (MA)
Publikuar me: 05/01/2023 Shkarko
Letersi shqipe - Orari i provimeve, Janar - Shkurt 2023 (BA)
Publikuar me: 05/01/2023 Shkarko
Orari i provimeve MA Janar 2023 dega e frengjishtes
Publikuar me: 05/01/2023 Shkarko
Orari i provimeve BA janar 2023 dega e frengjishtes
Publikuar me: 05/01/2023 Shkarko
Orari i provimeve Afati JANAR-GAZATARI 2023
Publikuar me: 06/01/2023 Shkarko
Afati i provimeve_MA_DaF-janar 2023-Gjuhë gjermane
Publikuar me: 10/01/2023 Shkarko
Afati i provimeve_BA- janar 2023-Gjuhë gjermane
Publikuar me: 10/01/2023 Shkarko
Afati i provimeve_MA- janar 2023-Gjuhë gjermane
Publikuar me: 10/01/2023 Shkarko
ORARI I PROVIMEVE-JANAR 2023-GJUHE SHQIPE
Publikuar me: 10/01/2023 Shkarko
Orari i provimeve Afati JANAR-GAZATARI 2023
Publikuar me: 10/01/2023 Shkarko
BA - JANAR 2023-Gjuhë angleze
Publikuar me: 10/01/2023 Shkarko
MA - JANAR 2023-Gjuhë angleze
Publikuar me: 10/01/2023 Shkarko
Orari i provimeve - Ballkanistike afati i Janarit, 2023
Publikuar me: 11/01/2023 Shkarko
Afati i provimeve_BA- janar 2023-Gjuhë gjermane
Publikuar me: 11/01/2023 Shkarko
Afati i provimeve_BA- janar 2023-Gjuhë gjermane
Publikuar me: 12/01/2023 Shkarko