NJOFTIM

22 Janar 2023
SHARE

Njoftim me rendesi per shtyerje te provimeve per tri ditet e para te afatit te provimeve (janar 2023)

 

Me kerkese te Keshillit studentor te FFse dhe pas situates se krijuar me vershimet ne zona te ndryshme te Kosoves dhe shpalljes se gjendjes emergjente ne ato zona, Fakulteti i Filologjise merr kete Vendim:

 

Provimet e dates 23 janar ne te gjitha departamentet shtyhen per daten 28 janar 2023

Provimet e dates 24 janar ne te gjitha departamentet shtyhen per daten 4 shkurt 2023

Provimet e dates 25 janar ne te gjitha departamentet shtyhen per daten 11 shkurt 2023

Provimet tjera nga data 26 janar 2023 e tutje mbahen sipas orarit te shpallur me heret, mbesin ne orar te njejte.

Verejtje:

Nese ka ndonje perputhje te gjermanishtja dhe te frengjishtja ne keto tri te shtuna ( 28 janar, 4 shkurt dhe 11 shkurt) profesoret mund t'i koordinojne provimet brenda te se njejtes dite, por ne orare te ndryshme kohore, p.sh. nga 10 nje lende zhvendoset ne oren 14 ose ngjashem.

Ju faleminderit per mirekuptimin