• Mirë se vini në Fakultetin e Filologjisë!

    Me traditë dhe përvojë të konsiderueshme.

Portali universitar

Njoftohen studentët e degës letërsi shqipe së provimi të lenda gjuhë angleze II të Sani Sheholli mbahet sot më 29/02/2015 në ora 18:00

Njoftohen studentët e degës  letërsi shqipe së provimi të lenda gjuhë angleze II të Sani Sheholli mbahet sot më  29/02/2015 në ora 18:00

Më shumë

Njoftohen te gjithë studentët e studimeve të Master të Fakultetit të Filologjisë se tërheqja e ID-karelave fillon më 27. 01. 2015 deri më 30. 01. 2015.

Njoftohen te gjithë studentët e studimeve të Master të Fakultetit të Filologjisë se tërheqja e ID-karelave fillon më 27. 01. 2015 deri më 30. 01. 2015.  

Më shumë

Udhëzuesi për paraqitje të provimeve përmes SEMS

Udhëzuesi për paraqitje të provimeve përmes SEMS&n...

Më shumë

Paraqitja e provimeve për afatin e janarit 2015 do të bëhet prej datës 09.01.2015 deri më 14.01.2015.

 Njoftohen studentët e nivelit BA të të gjitha departamenteve të Fakultetit të Filologjisë se paraqitja e provimeve për afatin e janarit 2015 do të bëhet prej datës 09.01.2015 deri më 14.01.20...

Më shumë

NJOFTIM

 Njoftohen studentët e nivelit BA të të gjitha departamenteve të Fakultetit të Filologjisë, të regjistruar për herë të parë në vitin akademik 2014/2015, se ID kartelat studentore janë të gatsh...

Më shumë