Rikthehen aktivitetet e fundvitit në degën e gjuhës angleze

29 Dhjetor 2022
SHARE

After a long time of social distancing, the English Department of the Faculty of Philology returns to its end-of-year ritual with the activities “Make a Wish” and “Secret Friend”.

First year students and their teachers come together to set up a tree decorated with the students’ self-made ornaments carrying their wishes for the upcoming year. Not only the decorations, but also the wishes appear to be very creative; a reflection of our remarkable students. This also marks out with the choice of unique gifts they make each other as a part of the activity “Secret Friend”. Wishing all a year full of new goals and motivation!

 

 

 

Pas një kohe të gjatë të distancimit social, Departamenti i gjuhës angleze i Fakultetit Filologjik i rikthehet ritualit të fundvitit me aktivitetet “Make a Wish” dhe “Secret Friend”.

Studentët e vitit të parë dhe ligjeruesit e tyre mblidhen sëbashku për të ngritur pemën e zbukuruar me stolitë e bëra vetë  të cilat bartin dëshirat e tyre për vitin e ri. Jo vetëm dekorimet, por edhe dëshirat duken shumë kreative; një pasqyrim I studentëve tanë të shquar. Kjo shënohet edhe me zgjedhjen e dhuratave unike që I bëjnë njëri-tjetrit si pjesë e aktivitetit “Secret Friend”. Duke ju uruar të gjithëve një vit plot synime të reja dhe motivim. Gëzuar dhe shëndet!