Informata për "The University Support Grants Program 20/21" dhe ftesë për sesion informues

09 Korrik 2021
SHARE

“The University Support Grants Program është një program vjetor i granteve që shpërndahen nga Ambasada Amerikane në Prishtinë. Qëllimi i këtyre granteve është mbështetja e institucioneve të arsimit të lartë në Kosovë për zhvillimin e mëtutjeshëm të edukimit.

 

Granti është i hapur deri më 30 Korrik 2021 dhe është i hapur për të gjitha institucionet dhe punonjësit e arsimit të lartë. 

 

Për më shumë detaje vizitoni: http://kusalumni.org/grant-opportunities/university-support-grants-program/

 

Njëkohësisht shfrytëzojmë rastin t’ju ftojmë për një sesion informues virtual që do të mbahet me datën 15 Korrik prej orës 10:00 AM. Vegëza e takimit është: https://us06web.zoom.us/j/89470810819

 

Ju inkurajojmë të na kontaktoni te [email protected] si dhe t’a shfrytëzoni sesionin informues për çdo pyetje ose paqartësi në lidhje me procesin e aplikimit.”