Njoftim për vazhdimin e afatit për regjistrimin e semestrit dimëror të vitit akademik 2020/2021

14 Dhjetor 2020
SHARE

1. Njoftohen studentët e të gjitha niveleve të studimeve (Ba, Ma dhe PhD) se afati për regjistrim të semesrit dimëror për vitin akademik 2020/21 do të jetë i hapur nga data 14.12.2020 deri më datë 18.12.2020, në ora 15:30.2. Studentët të cilët kanë obligime financiare të papaguara nga vitet paraprake, obligohe që përveç semestrit dimëror të vitit akademik 2020/21, të paguajnë edhe borxhet e papaguara.3. Në këtë fazë të regjistrimit të semestrit dimëror, lejohet edhe paraqitja e temave të diplomës për studentët të cilët proceduralisht janë në këtë fazë.


DEKANATI