NJOFTIM

22 Nëntor 2020
SHARE

PANAIRI NACIONAL I PUNËS DHE KARRIERËS 2020

Datë: 25 nëntor 2020

Ora: 09:00 - 16:00

Në: http://virtual.kosovafair.com/

123842049_3394008084025817_6849883407493582245_o-(1).jpg

Ngjarja me e madhe kombëtare vjetore e ndërlidhjes me tregun e punës sjell për ju edicionin e dhjetë të Panarit Virtual të Karrierës - Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe edicionin e pestë të Panarit Nacional të Punës, në një ombrellë të përbashkët si: "Panairi Nacional i Punës dhe Karrierës 2020".***Të dashur maturantë, studentë dhe ju të diplomuar,

ju ftojmë të bëheni pjesë e "Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2020".

Ju lutem, klikoni në linkun ndërlidhës për të kuptuar më shumë rreth mënyrës së regjistrimit në platformën virtuale të panairit. https://xhafa.info/Visitor_final.mp4


 PNPK-2020-(1).JPG 

Me datë: 25 nëntor 2020, nga ora: 09:00, ju ftojmë të bëheni pjesë e "Panairit Nacional të Punës dhe Karrierës 2020", duke klikuar në: http://virtual.kosovafair.com/Përdore mundësinë virtuale të ndërlidhjes me tregun e punës.Ju mirëpresim!***Organizator: Qendra për Zhvillim të Karrierës - Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" dhe DIMAK KosovoPartner:

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina"

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale

Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës

KDWV Kosovarisch-Deutsche WirtschaftsvereinigungPlatforma virtuale e panairit u zhvillua nga: CEO - Congress & Event OrganizationMbështetja financiare: GIZ Kosova***Ruani datën 25 nëntor 2020 për Panairin Nacional të Punës dhe KarrierësRuaje familjen, veten dhe shoqërinë!