NJOFTIM

20 Nëntor 2020
SHARE

Provimi i gjuhësisë dhe i letërsisë për kandidatët që kanë konkurruar për studimet e doktoratës mbahet më 23.11.2020, ora 12.00.

-Provimi i gjuhësisë mbahet në Sallën "Idriz Ajeti".

-Provimi i letërsisë mbahet në Sallën e Këshillit të Fakultetit të Filologjisë.

 

Testi për vlerësimin e njohurive të gjuhëve të huaja mbahet pas provimit profesional në orën 13.30 në sallën "Idriz Ajeti" për të gjithë kandidatët bashkë.


Njoftim për sqarimin e pikës (13) të konkursit për pranimin e studentëve në studimet e doktoratës për vitin akademik 2020-2021, me nr. prot. 2-262, dt. 02.11.2020 kliko këtu

 

 

Dekanati i FF-së