NJOFTIM PËR STUDENTËT E RINJ, RRETH QASJES NË SEMS DHE NË E-MAIL ADRESËN STUDENTORE

04 Dhjetor 2020
SHARE

Të dashur studentë,


Universitetit i Prishtinës ka përpiluar për ju disa hapa udhëzues, së si të qaseni në SEMS dhe në e-mailin tuaj studentor.

Për të i kryer këto procedura, ju lusim që të ndiqni hapat në vijim:

1. Numrin e ID-së dhe e-mail adresën tuaj studentore mund ta gjeni duke klikuar në linkun në vijim: https://studenti.uni-pr.edu/FindId duke ofruar të dhënat që kërkohen.

2. Në SEMS mund të kyçeni përmes linkut: https://studenti.uni-pr.edu duke përdorur kredencialet si në foto:
SEMS11-(1).png


3. E-mailin duhet ta hapni në linkun: https://mail.uni-pr.edu dhe të qaseni duke përdorur emailin studentor tuajin, të cilin e keni marrë nga SEMS-i. Ndërsa si fjalëkalim (password) duhet të përdorni numrin tuaj personal.

Numrin e ID-së mund ta gjeni duke klikuar këtu. 

Në rast se ndonjëra nga këto qasje nuk ju fonksionon, ju mund të na kontktoni duke na shkruar në e-mail adresën: [email protected]