NJOFTIM

03 Dhjetor 2020
SHARE

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Filologjisë se, paraqitja e provimeve bëhet nga sot, me datë 02.12.2020 deri të premten me datë 04.12.2020, në ora 16:00, ndërsa për ta paraqitur provimin e diplomës, Sems do të jetë i hapur nga e hëna, datë 07.12.2020 deri të martën datë 08.12.2020, në ora 16:00.

Studentët kanë të drejtë të paraqesin vetëm një provim. Për ata studentë të cilët e kanë një provim, dhe provimin e diplomës, mund të paraqesin vetëm provimin të cilin e kanë pa e dhënë para diplomimit, ndërsa ata studentë që e kanë vetëm provimin e diplomës, dhe i kanë kryer të gjitha procedurat ashtu siç kerkohet në rregullore, atëhere kanë të drejtë ta paraqesin provimin e diplomës.                                                                                                                                                                      DEKANATI