NJOFTIM

14 Dhjetor 2021
SHARE

Njoftojmë të interesuarit se MA Muhamet Peci, me datën 22. 12. 2021

(e mërkurë), ora 9:30, në sallën e dekanatit të Fakultetit të Filologjisë, mbron punimin e doktoratës, me titull: Format e romanit të Ismail Kadaresë (Gjenerali i ushtrisë së vdekur, Kronikë në gur, Pallati i ëndrrave, E penguara)”.

 

Mentor i kandidatit dhe punimit të doktoratës është prof. dr. Kujtim Shala.

Mbrojtja e punimit të doktoratës është publike dhe bëhet para komisionit:

 

1. Prof. dr. Sali Bashota, kryetar,

2. Prof. dr. Nysret Krasniqi, anëtar, dhe

3. Prof. asoc. dr. Salajdin Salihu, anëtar.

 

Prishtinë, 13.12.2021

 

 

       

                                                                                                                                                                             D E K A N A T I