Telegram ngushëllimi

21 Shkurt 2021
SHARE

 Para pak çastesh morëm lajmin e hidhur për vdekjen e parakohshme të profesorit dhe të mikut tonë të dashur, dekanit të FGJH-së në Tiranë, profesorit të gjuhës italiane, Artur Sulo.
Në emër të personelit të Fakultetit të Filologjisë të Univeristetit të Prishtinës u shpreh ngushëllimet më të thella familjes dhe kolegëve në Tiranë për vdekjen e rëndë të bashkëpunëtorit tonë të çmuar. Arturi ishte shembull i energjisë, i solidaritetit dhe i punës së palodhshme. Pati ide, guxim dhe kreativitet të pashoq me të cilat reflektoi në çdo mjedis ku qe i pranishëm.
Do të na mungojë shumë, FGJH në Tiranë nuk do të jetë më njësoj pa Turin.
Të qoftë dheu i lehtë, mik i dashur!

Prof. dr. Lindita Rugova
Dekane