NJOFTIM

17 Shkurt 2021
SHARE

 Njoftohen studentët e Fakultetit të Filologjisë të cilët sipas Vendimit nr.prot.2/64 dt.12 shkurt 2021 të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe sipas njoftimit ne veb faqe te UP-së se regjistrimi i semestrit veror do të bëhet në përputhje të plotë me Vendimin e lartshënuar.
Prandaj të gjithë ata studentë të cilët e kanë paguar semestrin veror, munden në këtë e-mail adresë: [email protected] t’i dërgojnë këto dokumente të skanuara, ose në formë fizike të printuara, ditëve (marte, mërkure, enjte, prej orës 10:00 – 12:00 deri me datë 25.02.2021), në zyre të financave (kati i II-të), Fakulteti i Filologjisë.

• Fletëpagesën e semestrit veror 2021
• Letërnjoftimin
• Konfirmimin nga banka për llogarinë rrjedhëse aktive
• SEMS kartela e studentit.

Shënim: Kartela e bankës duhet të jetë në emër të studentit i cili kërkon rimbursim

 Vendimi-i-Qeverise.pdf