• Mirë se vini në Fakultetin e Filologjisë

    Me traditë dhe përvojë të konsiderueshme.

Vendimi nr. 1626, dt. 25.7.2018 i Komisionit për shqyrtimin e ankesave (niveli BA - 2018/19)

 Vendimi n...

Më shumë

NJOFTIM

 Njoftohen studentët e Fakultetit të Filologjisë, se SEMS do të jetë i hapur për paraqitjen e provimeve për afatin e shtatorit 2017/2018, prej datës 27.08.2018 (ora 10:00) deri më 31.08.2018 (...

Më shumë

NJOFTIM

  Në Fakultetin e Filologjisë, më 21.7.2018, u mbajt Konferenca III Shkencore Ndërkombëtare “Studime të albanologjisë”, e organizuar nga doktorantët e Fakultetit të Filologjisë, De...

Më shumë

ORARI I MBAJTJES SË KONSULTIMEVE NGA KOMISIONET ME KANDIDATËT E PAPRANUAR SIPAS PROGRAMEVE PËRKATËSE

ORARI I MBAJTJES SË KONSULTIMEVE NGA KOMISIONET ME KANDIDATËT E PAPRANUAR SIPAS PROGRAMEVE PËRKATËSE


Gjuhë Shqipe 23/07/2018 10:00-12:00 Kabineti nr. 84
Letërsi Shqipe...

Më shumë

Rezultatet preliminare të provimit pranues afati i parë në Fakultetin e Filologjisë

 Rezultatet preliminare të konkursit për student të rinj në nivelin Bachelor për vitin akademik 2018/19 në Fakultetin e  Filologjisë, të ndara sipas programeve, mund ti gjeni në linkun e ...

Më shumë