Shpresa Hoxha
Prof. dr
Departamenti i Gjuhë dhe Letërsi Angleze
[email protected]
038222970

MA. Adelajda Baftiu
Asistente
Gjuhë shqipe
[email protected]
038222970

MA. Adelinë Selmani
Asistente
Gjuhë shqipe
[email protected]
038222970

Dr. Agron Gashi
Profesor
Gjuhë shqipe
[email protected]
038222970

Mr. Ali Caka
Profesor
Gjuhë shqipe
[email protected]
038222970

Dr. Irfan Morina
Profesor i rregullt
Gjuhës dhe Letërsisë Turke
[email protected]
038 222 970

Dr. Esin Hydaverdi Llapashtica
Profesor
Gjuhë dhe letërsi turke
[email protected]
038222970

Prof. dr. Sabri Hamiti
Profesor
Departamenti i Letërsisë Shqipe,Gjuhës Shqipe.
[email protected]
038222970

Prof. dr. Sedat Kuçi
Profesor
Departamenti i ,Gjuhës Shqipe.Letërsisë Shqipe
[email protected]
038222970

MA. Arbenita Hoxha
Asistente
Gazetari
[email protected]
038222970

MA. Blerta Blakaj
Asistente
Gazetari
[email protected]
038222970

MA. Ilir Breca
Asistent
Letërsi shqipe
[email protected]
038222970

MA. Luljeta Ibrahimi
Asistente
Gjuhë dhe Letërsi Frënge
[email protected]
038222970

MA. Krenare Luma
Asistente
Gjuhë dhe Letërsi Frënge
[email protected]
038222970

Dr. Shykrane Gërmizaj
Profesor i rregullt
Departamenti i Gjuhë dhe Letërsi Angleze
[email protected]
038222970

MA. Hana Radoniqi
Asistente
Gjuhë shqipe
[email protected]
038222970

MA. Gentianë Paçarizi
Asistente
Gazetari
[email protected]
038222970

MA. Qëndresa Jakupi
Asistente
Gjuhë shqipe
[email protected]
038222970

MA. Blerta Aliu
Asistente
Gazetari
[email protected]
038222970

Dr. Ivançica Bankovic-Mandic
Profesor
Të gjitha depertamentet
[email protected]
038222970

MA. Emira Bajçinca-Konjufca
Asistente
Gazetari
[email protected]
038222970

Dr. Ellen Tichy
Lektore
Gjuhë dhe letërsi gjermane
[email protected]
038222970

MA. Sami Shala
Asistent
Gazetari
[email protected]
038222970

MA. Zana Prekazi
Asistente
Gjuhë dhe letërsi angleze
[email protected]
038222970

Dr. Sadik Mehmeti
Profesor
Orientalistikë
[email protected]
038222970

Prof. ass. dr. Flutura Çitaku
Profesor
Gjuhës Shqipe,Gjuhës dhe Letërsisë Angleze,Gjuhës dhe Letërsisë Turke.
[email protected]
038 222 970

MA. Vjosa Spahiu Gola
Asistente
Gazetari
[email protected]
038222970

Dr. Serxho Rama
Profesor
Të gjitha depertamentet
[email protected]
038222970

Prof. ass. dr. Sala Ahmeti
Profesor
Gjuhë shqipe
[email protected]
038222970

MA. Verena Franziska Walzl
Lektore
Gjuhë dhe letërsi gjermane
[email protected]
038222970