Dr. Irfan Morina

Profesor i rregullt
Gjuhës dhe Letërsisë Turke
[email protected]
038 222 970
Ligjeron  lëndët:


Hyrja në gjuhën osmane
Gramatika e gjuhës osmane II
Teori të përkthimit dhe praktikë përkthimi nga shqipja dhe në turqisht
Paleografia osmane (Master)
Hyrje në gjuhën turke
Gramatika e gjuhës osmane I
Tekste të gjuhës osmane
Gramatikë krahasimtare shqip-turqisht

 
       Biografia