Dr. Sali Okumus

Profesor i rregullt
Gjuhë turke
[email protected]
038222970

Ligjeron lëndet:


Ligjeron  lëndët:

Letërsi e divanit I
Letërsi moderne turke I
Letërsi e re turke I
Autorë të zgjedhur nga letërsia turke
Letërsi e divanit II
Letërsi moderne turke II
Letërsi e re turke II
Analizë tregimesh dhe romaneshBiografia