Dr. Abdullah Hamiti
Profesor i rregullt
Orientalistikës
[email protected]
038222970

Dr. Avdi Visoka
Profesor i rregullt
Gjuhës dhe Letërsi Frënge
[email protected]
038222970

Dr. Bardh Rugova
Profesor i rregullt
Gjuha Shqipe, Gazetari
[email protected]
038 222 970

Dr. Kujtim Shala
Profesor i rregullt
Departamenti i Letërsisë Shqipe
[email protected]
038222970

Dr. Linditë Rugova
Profesor i rregullt
Gjuhë dhe Letërsi Angleze
[email protected]
038 222 970

Dr. Osman Gashi
Profesor i rregullt
Departamenti i Letërsisë Shqipe
[email protected]
038 222 970

Dr. Rexhep Shala
Profesor i rregullt
Departamenti i Letërsisë Shqipe,Gjuhës Shqipe.
[email protected]
038222970

Dr. Sali Bashota
Profesor i rregullt
Departamenti i Letërsisë Shqipe,Gjuhës Shqipe.
[email protected]
038222970

Dr. Sali Okumus
Profesor i rregullt
Gjuhë turke
[email protected]
038222970

Dr. Shkumbin Munishi
Profesor i rregullt
Gjuhës Shqipe
[email protected]
038222970

Dr. Suzana Canhasi
Profesor i rregullt
Gjuhë dhe Letërsi Turke
[email protected]
038222970