Dr. Lirak Karjagdiu

Profesor i asocuar
Gjuhë dhe Letërsi Angleze
[email protected]
038 222 970

Ligjeron lëndët:
 
 
Poezi moderne angleze 
Romani viktorian 
Romani bashkekohor anglez
Proza moderne angleze
Romani i rrjedhes se nderdijes
Letersia e Mesjetes dhe Renesances
Poezia bashkekohore angleze 
Letersia dhe filmi


Biografia