Dr. Muhamet Hamiti

Profesor i asocuar
Gjuhë angleze
[email protected]
038222970

Ligjeron  lëndet

Romantizmi
Drama angleze
Drama e shek. XX
Poezia dhe proza anglosaksone
Teoritë letrare
Hyrje në teroinë e letërsisë
Letërsi viktoriane
Drama amerikane
Civilizimi anglo-amerikan
Modernizmi i lartë: James Joyce dhe T.S.Eliot


Biografia