Dr. Valbona Gashi

Profesor i asocuar
Gjuhë frënge
[email protected]
038222970

Ligjeron lëndet

Hyrje në Letërsi frënge
Gjuhë e huaj I
Mesjeta dhe Renesanca
Klasicizmi dhe Iluminizmi
Romantizmi, Realizmi, Simbolizmi
Gjuhë e huaj II
Autorë të zgjedhur I
Teori e perkthimit
Letërsi e krahasuar
Antroplogjia dhe letërsia


Biografia