Dr. Ag Apolloni

Profesor i asocuar
Letersisë Shqipe
[email protected]
038222970
Ligjeron lëndet

Përkthim letrar 
Letërsia dhe filmi 
Histori e letërsisë shqipe III 
Histori e letërsisë shqipe II 
Tregimi shqiptar 
Metodat e studimit të letërsisë 
Pasqyrë e letersise shqipe 


    Biografia