Dr. Ag Apolloni
Profesor i asocuar
Letersisë Shqipe
[email protected]
038222970

Dr. Albulena Blakaj-Gashi
Profesor i asocuar
Gjuhë dhe Letërsi Gjerermane
[email protected]
038222970

Dr. Anton Berishaj
Profesor i asocuar
Letërsisë Shqipe
[email protected]
038222970

Dr. Bade Bajrami
Profesor i asocuar
Gjuhës dhe Letërsis Frënge
[email protected]
038 222 970

Dr. Bajram Kosumi
Profesor i asocuar
Gazetarisë
[email protected]
038 222 970

Dr. Bekim Bejta
Profesor i asocuar
Gjuhë dhe Letërsi Angleze
[email protected]
038 222 970

Dr. Ergin Jable
Profesor i asocuar
Gjuhë turke
[email protected]
038222970

Dr. Haki Hysenaj
Profesor i asocuar
Gjuhës Shqipe,Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane,Gjuhës dhe Letërsisë Frënge.Orientalistikës.
[email protected]
038 222 970

Dr. Isa Memishi
Profesor i asocuar
Orientalistikë
[email protected]
038 222 970

Dr. Lindita Tahiri
Profesor i asocuar
Gjuhë angleze
[email protected]
038222970

Dr. Lirak Karjagdiu
Profesor i asocuar
Gjuhë dhe Letërsi Angleze
[email protected]
038 222 970

Dr. Milazim Krasniqi
Profesor i asocuar
Gazetari
[email protected]
038222970

Dr. Milote Sadiku
Profesor i asocuar
Gjuhë gjermane
[email protected]
038222970

Dr. Naser Mrasori
Profesor i asocuar
Gjuhë dhe Letërsi Gjermane
[email protected]
038222970

Dr. Muhamet Hamiti
Profesor i asocuar
Gjuhë angleze
[email protected]
038222970

Dr. Nuran Malta
Profesor i asocuar
Gjuhë Turke
[email protected]
038222970

Dr. Nysret Krasniqi
Profesor i asocuar
Letërsisë Shqipe
[email protected]
038222970

Dr. Qibrije Frangu
Profesor i asocuar
Letërsi shqipe
[email protected]
038222970

Dr. Rrahman Paçarizi
Profesor i asocuar
Gjuhë shqipe, Gazetari
[email protected]
038222970

Dr. Sadije Rexhepi
Profesor i asocuar
Gjuhë gjermane
[email protected]
038222970

Dr. Teuta Abrashi
Profesor i asocuar
Gjuhë gjermane
[email protected]
038222970

Dr. Valbona Gashi
Profesor i asocuar
Gjuhë frënge
[email protected]
038222970