Dr. Naim Kryeziu

Prof.asistent
Gjuhë dhe Letërsi Gjerermane
[email protected]
038222970
Ligjeron lëndët

Hyrje në letërsinë gjermane
Hyrje në përkthim dhe interpretim
Përkthim shqip-gjermanisht
Letërsia zvicerane
Didaktikë e letërsise
Letërsi gjermane: Romantizmi deri të Revolucioni i Marsit
Teori e letërsisë
Letërsia për fëmijë dhe të rinj
Përkthim gjermanisht-shqip
Didaktikë e letërsisë
Autor i zgjedhur 2
Teoritë letrare


Biografia