Dr. Lirak Karjagdiu

Profesor i asocuar
Gjuhë dhe Letërsi Angleze
[email protected]
038 222 970

Ligjeron lëndët:
 
 
  • Të kuptuarit e poezisë,prozës dhe dramës
  • Përkthim letrar
  • Analizë dhe interpretim i teksteve të zgjedhura letrare
  • Romani modern anglez
  • Poezi moderne angleze 
  • Romani viktorian
  • Letersi fantastiko-shkencore

Biografia