MA Yllkë Paçarizi

Lektore
Departamenti i Gjuhë dhe Letërsi Angleze
[email protected]
038222970
Gjuhë angleze III
Gjuhë angleze IV 
Anglishtja për qëllime akademike I 
Anglishtja për qëllime akademike II 
Gjuhë angleze I
Gjuhë angleze II