Dr. Muhamet Hamiti

Profesor i asocuar
Gjuhë angleze
[email protected]
038222970

Ligjeron  lëndet

Hyrje ne teorine e letersisë
Romantizmi
Modernizmi ne poezine amerikane
Poezia dhe proza anglosaksone
Perkthim nga B ne A
Perkthim nga B ne A dhe A ne B
Teoritë letrare
Letersi viktoriane
Modernizmi i larte: James Joyce dhe T.S.Eliot


Biografia