Dr. Lindita Tahiri

Profesor i asocuar
Gjuhë angleze
[email protected]
038222970

Ligjeron lëndet

Kritike letrare moderne
Gjuha dhe përkthimi
Perkthim nga B ne A
Perkthim nga B ne A dhe A ne B
Bazat e komunikimit masiv II
Edukimi medial
Stereotipet mediale


Biografia