MA. Alban Zeneli

Asistent
Gazetari
[email protected]
038222970

Radiogazetari
Gazetari e televizionit
Mediat e reja dhe teknologjitë e komunikimit
Etikë e gazetarisë dhe ligj
Revistat


Biografia